tajna našeg uspeha je u: poslovnosti, kvalitetu, rokovima i ceni.

wuerstchenlinie_maschine fuellen_maschine frischfleischlinien conv_maschine baeckerei_maschine

VEMAG MASCHINENBAU

www.vemag.de


LFCO. OPREMA u saradnji sa firmom TEKA-M D.O.O iz Slovenije zastupa kompaniju Vemag na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine,Makedonije i Crne Gore.

TEKA-M D.O.O, PEČINSKA ULICA 32, SI 1260 LJUBLJANA,SLOVENIJA
TEL: 00386 1 5491 886
FAX: 00386 1 5491 887
MOB: 00 386 31 661 48
E-mail: biro@teka-m.si

 

VEMAG Maschinenbau GmbH razvija i proizvodi mašine i opremu za prehrambenu industriju i zanatske proizvođače već 70 godina. Tokom ovog perioda, kompanija je stekla dobru reputaciju među proizvođačima hrane kako u zemlji tako i u inostranstvu. Od skromnih početaka u posleratnim godinama, kompanija je postala jedna od glavnih proizvođača kontinuiranih vakuum punilica. Originalni fokus na tradicionalnim zanatskim alatima brzo se proširio na industrijsku primenu, omogućavajući kompaniji da drži korak sa povećanjem potražnje u sektoru proizvodnje hrane i sve većeg obima poslovanja.

U poslednjih nekoliko godina, VEMAG je nastojao da naglasi dalji karakter specifičnog sistema svojih rešenja, odnosno integracije složenih koraka prerade u procesu punjenja i porcionisanja.

Cilj je da se uspostavi modularni sistem koji se sastoji od standardnih punilica i prilagođenih dodataka koji se mogu fleksibilno prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika.

Jedna posebna karakteristika je razvoj Vemag Konvencionog sistema koji korisnicima nudi fleksibilan sistem za porcionisanje i oblikovanje inovativnih proizvoda. Istovremeno, sprovedena rešenja su projektovana tako da bez problema budu integrisana u kompleksne proizvodne linije.