tajna našeg uspeha je u: poslovnosti, kvalitetu, rokovima i ceni.

440_main 500_Clean_air 500_main_big A17 7361 300 poser 4000  copy Chicken out of stunner 2 ClassifEYE_2 DSC_0767 Leg_Processor_model_LP OLYMPUS DIGITAL CAMERA Linco France 1-015 Def A _M280598_1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA VEJEDETA Wing_Tip_Cutter_model_WC1

Baader

www.baader.com


 

LINCO Food Systems A/S je deo Grupe Baader – jedna od najinovativnijih i najuspešnijih kompanija za tehnološku obradu hrane širom sveta.Posvećeni su razvoju i proizvodnji najsavremenijijih mašina prehrambene industrije za efikasnija, bezbednija i finansijski održiva rešenja za preradu živinskog mesa za naše klijente .

LINCO Food Systems A/S , je osnovana 1944.godine od strane Lindholst porodice. BAADER grupa i LINCO Food Systems A/ S su 2007.godine udružili snage prijateljskim spajanjem sa prevashodni ciljem pružanja kompletnih rešenja prerade hrane unutar riblje i živinske industrije. Danas, LINCO Food Systems A/ S predstavlja centar živinskog znanja u okviru grupe BAADER .

Filozofija Baader grupe je da ponudi inovativna ,odana i verna rešenja za fer odnos performansi cena. Fokusirajući se na najbolji kvalitet , najviše bezbednosti hrane i odlične usluge garantujemo najveću korist za naše klijente. Korist svih naših partnera takođe predstavlja našu korist i motivaciju za uspeh .

LINCO Food Systems A/S nudi kompletan asortiman proizvoda naprednih mašina za obradu živinskog mesa ” od zida do zida ” rešenja za naše globalne klijente .Sposobnost naših zaposlenih je da sasluša i analizira zahteve naših kupaca što stvara plodno poslovno okruženje i predstavlja vrednost za naše kupce .

Naša inovacija je vođena našim ciljem da napravimo pregled i sortiranje živine lak za kupca .

Kao dobavljač sa kompletnim rešenjem razumemo da je svaka živina i svaki zadat proces drugačiji.

Upravo zbog toga nudimo ono što mi zovemo ” Jedinstvena prerada živine ” : automatska i uravnotežena procena karakteristika svake živine u cilju obrade živine na najprofitabilniji način. Podaci o svakoj živini koja je obrađena se automatski prikupljaju i te informacije prate živinu kroz proces obrade. Razne tehnologije podržavaju prikupljanje podataka : vizuelne kamere ili druge inspekcijske jedinice, uređaji za merenje i brojanje . Softerska obrada i jednostavan korisnički interfejs povezuje sve to zajedno. Pomažemo klijentima da dobiju pregled proizvoda i procesa od 360 stepeni u fabrici što je ranije moguće u dnevnoj proizvodnji i stvaramo rešenja koja nude našim klijentima fleksibilnost za obradu svake živine u skladu sa svojim individualnim karakteristikama