tajna našeg uspeha je u: poslovnosti, kvalitetu, rokovima i ceni.

IFFA 2016-FRANKFURT-NEMAČKA

Predstojeća IFFA – Broj 1 za mesnu industriju

otvoriće svoja vrata od 7. do 12. maja 2016.godine.

Upoznajte Najbolje!

 

Očekuje se oko 960 izlagača iz 47 zemalja. Na 110.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, izlagači će predstaviti inovativne tehnologije, trendove i buduća orijentisana rešenja za sve faze u lancu obrade mesa: od klanja i konfekcioniranja, preko procesa prerade, pakovanja i prodaje.

IFFA je najvažnija inovativna platforma za ovaj sektor i jedini međunarodni sajam koji se fokusira na temu prerade mesa.

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da nas posetite na štandovima naših dobavljača:

METALBUD, Hala 9.0, štand A40

Metalbud NOWICKI će na štandu od 430 m2 predstaviti najnovija tehnološka rešenja i još jednom nam dokazati zašto se već godinama nalaze među liderima proizvođača oprema za mesnu industriju.

Bićete u prilici da se upoznate sa širokim asortimanom opreme koji nudi jedinstvena rešenja: od injektora i sistema za pripremu salamure preko tamblera za  vrhunsku obradu proizvoda do grinder mašina svetske klase, kutera velikih brzina i atmosa za termičku obradu, sa dimogeneratorom,  ledomata i mašina za pranje opreme svih kapaciteta.

VEMAG, Hala 8.0, štand B-06

Iskusite efikasna rešenja za mesnu industriju po vašoj meri.

Na 1395 m2 , VEMAG će imati jedan od najvećih izložbenih prostora na kome će predstaviti  mašine za  proizvodnju prehrambrenih proizvoda. Biće predstavljen čitav niz linija u stalnim živim nastupima  kao i mnogo rešenja visokih performansi za precizno porcionisanje i oblikovanje i svih vrsta masa na licu mesta.

N&N NADRATOWSKI, Hala 9.1, štand B49

N&N Nadratowski je tokom godina postao jedan od najpriznatijih proizvođača mašina za mešanje masa, u svetu i raznih utovarivača.Fokus na kontinuirani razvoj postojećih proizvoda i nove ideje , omogućavaju kompaniji da ostane na poziciju svetskog lidera u sektoru mašina za prehrambenu industriju. Uverite se i sami!

 BROKELMANN, Hala 8.1, štand D80

Kompanija Brökelmann pruža najkvalitetnije usluge u modernom internom transportu u mesarama, klanicama i preradama mesa.

Pored transportnih sistema važan deo njihove aktivnosti je proizvodnja opreme od nerđajućeg čelika.

Oprema za sanitaciju radnika i alata: umivaonici, dezobarijere, dozatori za sapun, sterilizatori…

 

Budite deo najboljih!

Očekujemo Vas,

Tim LFCO OPREMA d.o.o.

IFFA 2016 pozivnica za sajt

 

Saznajte više o IFFA 2016 na www.iffa.com