tajna našeg uspeha je u: poslovnosti, kvalitetu, rokovima i ceni.

84. POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

Posetite nas na

84. MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU U NOVOM SADU

Novosadski Sajam, Hala 3

13.05.-19.05.2017. godine.

Naša kompanija LFCO OPREMA DOO, već osam godina zaredom je učesnik Međunarodnog Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu , koji se ove godine održava od
13. do 19. Maja 2017. godine.

Tokom sajma ćemo sa zadovoljstvom i ponosom predstaviti firme:

METALBUD NOWICKI iz Poljske sa svojim najprodavanijim proizvodima:
Vakuum Kuter KN200 V koji omogućava proizvodnju homogenizovanih masa. Dizajniran da proizvede sve vrste mesnih punjenja sa različitim stepenima finoće i lipidne emulzije.

Vakuum Tambler MA 1000 PS dizajniran da poboljša živost u mišićima, delovima mesa i komadima mesa u vakuumskoj sredini.

VEMAG iz Nemačke,
Bićete u prilici da uživo vidite rad i proces proizvodnje modularnog sistema koji se sastoji od standardnih punilica i prilagođenih dodataka koji se mogu fleksibilno prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika. Na štandu će biti izložene punilica HP20 E sa dodacima LPG 208 I AH212, punilica HP3, kao i makete Wolf-a i duplog puža.

N&N NADRATOWSKI – Ukoliko tražite jednako mešanje za manje od 2 minuta, kratko i efektivno pražnjenje i visoke higijenske standarde, pronašli ste rešenje. Na štandu će biti izložen MIX300V sa utovarivačem PZ-2/250 koji spada u seriju mešalica visokih performansi sa isprepletanim i ispomeranim nivoima osovine za mešanje od 240l zapremine. Takođe će biti izložena flakerica FL440
BROKELMANN – Dezobarijera i sterilizator – oprema koja omogućava rad po HACCP standardu.
RADEX – centralni sistem za pranje niskog pritiska za održavanje kompletne higijene i dezinfekcije srednjih i velikih objekata.
ATT – vodeći proizvođač elemenata od nerđajućeg čelika, uglavnom sistema za odvodnjavanje kako za prehrambrenu tako i za sve ostale industrije.
WIBO BT – Oštrilica za rešetke i noževe za WOLF tip W1E kao i oštrilica za kuter noževe tip W70K

Očekuju Vas na poznatom mestu, poznati ljudi!
Dobrodošli!
Vaša LFCO. OPREMA DOO Beograd

 

 

Pozivnica 2017 -za sajt 2. verzija