tajna našeg uspeha je u: poslovnosti, kvalitetu, rokovima i ceni.

83. POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

Posetite nas na

83. MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU U NOVOM SADU

Novosadski Sajam, Hala 3

14.05.-20.05.2016. godine.

Ne propustite!

Nakon fantastične IFFE 2016, vraćamo se na svoj dobro poznati teren i pozivamo Vas da nam se pridružite u još jednom u nizu velikih sajmova.

83. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji se održava od 14. do 20. Maja 2016. godine u Novom Sadu, iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događaja u oblasti agrara Zapadnog Balkana koji se sa 1500 izlagača iz 60 zemalja sveta nalazi među deset najznačajnih sajmova poljoprivrede u Evropi.
Tokom sajma ćemo sa zadovoljstvom i ponosom premijerno predstaviti firmu VEMAG iz Nemačke,proizvođača kontinuiranih vakuum punilica,čiji smo zastupnici u saradnji sa firmom
TEKA M iz Slovenije postali sredinom 2015. godine na tržištima Srbije,Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore.
Bićete u prilici da uživo vidite modularni sistem koji se sastoji od standardnih punilica i prilagođenih dodataka koji se mogu fleksibilno prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika.

Očekuju Vas naravno i već dobro poznate firme sa svojim inovacijama:
METALBUD NOWICKI– ove godine predstavljamo sa mašinom MAM 600 koja objedinjuje sve prednosti vakum tamblera i vakum mešalice
Bubanj sa direktnim hlađenjem, mogućnost rada miksera i van hladnjača, aktivne ruke za mešanje i miksovanje koje pružaju za kratko vreme delikatnu obradu komada mesa i precizno mešanje različitih vrsta proizvoda, kao i odlično upijanje i vezivanje mešavina su samo neke od karakteristika MAM-a 600 koje Vas neće ostaviti ravnodušnim.
N&N NADRATOWSKI – Ukoliko tražite jednako mešanje za manje od 2 minuta, kratko i efektivno pražnjenje i visoke higijenske standarde, pronašli ste rešenje. Na štandu će biti izložen MIX450 sa utovarivačem PZ-2/250 koji spada u seriju mešalica visokih performansi sa isprepletanim i ispomeranim nivoima osovine za mešanje od 360l zapremine.
BROKELMANN – Higijenski panel i dezobarijera – oprema koja omogućava rad po HACCP standardu.
RADEX – centralni sistem za pranje niskog pritiska za održavanje kompletne higijene i dezinfekcije srednjih i velikih objekata.

Ne propustite!
Vaša LFCO. OPREMA DOO Beograd

POLJOPRIVREDNI SAJAM 2016 POZIVNICA. 2